Ausztria vonatkozású vállalkozási- és cégalapítási tanácsadás 20 év tapasztalattal!
Rólunk

Szeretettel üdvözlöm a cég honlapján!

A BCB Consulting (Berényi Cross Border Consulting e.U) egy multi-task tanácsadó, konzultáns vállalkozás, amely 2009. január 1-e óta aktív, és amely bécsi székhellyel és egy budapesti telephellyel rendelkezik. Missziójának a magyar cégek és vállalkozások munkavállalásának és vállalkozásainak, befektetéseinek (cégalapítás) Ausztriában történő professzionális segítését tekinti.

Jómagam, dr. Berényi Ferenc (jogász és közgazdász végzettséggel) 1998-tól – a megelőző több évtizedes állami, majd a legnagyobb USA családi konszern magyarországi leányvállalatánál végzett üzletemberi tevékenység után – a Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Zrt. (népszerűbb nevén: ITDH) Nyugat-Európáért felelős területi igazgatója voltam, majd innen vettem át a bécsi Magyar Nagykövetség Külgazdasági Irodájának irányítását 2001-ben, amely kereskedelmi tanácsosi funkció 2008 év végén járt le.

Az azóta is tartó önálló tanácsadói karriert színesíti, hogy a BCB Consulting 2009-es indulásakor az ausztriai állami befektetésösztönzési ügynökség, az ABA (Austrian Business Agency) – Invest in Austria ( www.investinaustria.at )  szakértői szerződést kötött velem, amely azóta is érvényben van és kitűnően működik. Ma is az ABA rendezvényeinek rendszeres előadója vagyok bel- és külföldön, és képviselem a “céget” Magyarországon immár a tízedik éve.

Úgy érzem, hogy gyakorlatom, tapasztalatom, valamint kapcsolatrendszerem alapján nem túlzás kijelenteni, hogy értő “útitársa” tudok lenni azon magyar vállalatoknak és vállalkozóknak, akik ausztriai munkavállalást vagy cégalapítást terveznek. Több száz – reményeim szerint elégedett – ügyfél erősíthetné meg ezt a kijelentést, sajnos azonban az üzleti diszkréció miatt nincs mód őket megnevezni, pedig ez lehetne a cég leghatékonyabb reklámja!

Várom szíves megkeresését bármilyen, Ausztriát érintő külgazdasági, vagy vállalkozási kérdésben!